sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Laura the Luontokuvaaja

NikonD3100 507 NikonD3100 512 NikonD3100 555 NikonD3100 602 NikonD3100 560 NikonD3100 515

Olen nyt pitkästä aikaa tarttunut taas kameraan ja lähtenyt kuvailemaan. Pitkään kamera on vaan lojunut hyllyssä käyttämättömänä, lähes koko vuonna en ole ottanut yhtään kuvia, mikä on sinäänsä tosi harmi, kun olisi ollut niin paljon kaikkea kuvattavaa..Olen vain tyytynyt älypuhelimeen ja sen kelvolliseen kameraan.
Mutta, nyt kuitenkin otin ja lähdin Senian kanssa Seurasaareen kuvaamaan eläimiä. Tulihan sitä tietysti vähän muitakin kuvia otettua, mutta niitä myöhemmin toisessa postauksessa. Tämän haluan omistaa näille ihanille eläimille. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt Seurasaaressa, joten olin yllättynyt siitä, miten kesyjä pikkullinnut ja oravat olivat. Ne tulivat ihan kädelle asti ottamaan pähkinöitä. Myös pulut ilmestyivät jossain vaiheessa paikalle ja hyppivät nekin melkein kädelle, vaikka niitä yritettiinkin kovasti häätää pois.

Mitään sen kummempaa sanottavaa mulla ei näiin kuviin liittyen ole. Seuraavaksi onkin tiedossa taas vähän tekstipainoitteisempaa postausta. Ehkä saan sen valmiiksi alkuviikon puolella. Toivotaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti